GRATIS VERZENDING // NIEUWE WINKEL - STEENDAM 55, GENT

Black Modal Dress

Eco-Friendly

€99,95 Incl. btw
Merk:
mbyM


Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatieplus

 • Kwaliteit: Modal 74%, Polyester 23%, Elasthane 3%

  Dit kleedje van mbyM is gemaakt van de duurzame stof Modal. Het kleedje heeft lange mouwen en valt tot net boven de knieën. Je hebt een touwtje om een taille te creëren en de neklijn valt in een mooie v-hals voor een elegante look. Dit kleedje kan je gemakkelijk elke dag dragen of opkleden voor een speciale gelegenheid. 


  Waarom is modal duurzaam? 

  Model wordt gemaakt van beukenhout. Dit hout wordt gewonnen in duurzaam beheerde bossen. Het heeft een aantal voordelen voor het milieu:
  - de beukenbomen groeien makkelijk en bijna alles van de boom kan worden gebruikt, dat maakt het behoorlijk efficiënt waardoor en maar weinig water nodig is (veel minder van voor katoen bijvoorbeeld).
  - de vezels worden gemaakt in een fabriek en dat betekent dat er mooie gladde vezels uitkomen, zonder onzuiverheden, makkelijk kunnen worden verwerkt. Zo is het verven van Modal veel makkelijker dan bij katoen of andere natuurlijke vezels. Dat betekent weer: minder energie en minder chemicaliën bij de verwerking.
  - het is een hele sterke vezel die beter kleur behoudt en beter tegen wassen kan dan natuurlijke vezels. Het gaat dus langer mee.

  Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar claudia@wear-able.be.

 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus