NU OOK ELKE ZONDAG OPEN - 13U TEM 17U

Betaalmethoden

De klant heeft de mogelijkheid om de artikelen uit het wear-able.be assortiment online aan te kopen. De aankoop komt tot stand op het moment dat de klant een bevestigingsmail ontvangt van wear-able.be . Enkel gegevens die geregistreerd worden door Wearable en de bevestigingsmail kan het bewijs vormen van de transactie en communicatie die plaats gevonden heeft tussen beide partijen.

De klant heeft de keuze tussen de volgende betaalwijzen: VISA, MASTERCARD, MAESTRO, BANCONTACT, MISTER CASH, PAYPAL.

Nadat de betaling ontvangen is krijgt de klant een bevestigingsmail. Wanneer de betaling geweigerd wordt door de bank van de klant, wordt de geplaatste bestelling automatisch geannuleerd. Klanten verbinden zich dan ook tegenover Wearable dat ze gewettigd zijn om met één van de bovenstaande betalingsmethoden de betaling uit te voeren en dat er voldoende dekking is op de bankrekening verbonden aan de kredietkaart of de bancontactkaart om de betaling te voltooien.

De betalingsgegevens worden verwerkt via Mollie. Hierdoor wordt de veiligheid van de betaling verzekerd. Betalingen verlopen door middel van software van Mollie, pionier in online betalingen.