NU OOK ELKE ZONDAG OPEN - 13U TEM 17U

Pers

Persbericht Wearable


 


Quality clothing       Simplistic style       Unique twist

Wear-able.be is een nieuwe online kledingzaak sterk geïnspireerd door de Scandinavische stijl. Deze stijl is sereen en minimalistisch met een rebels karakter. Het is basic met een twist, zacht maar expressief.

Wearable werd in 2016 opgericht door Claudia De Baets, een jonge vrouw die haar passie voor unieke, maar vooral draagbare mode wilt delen.
 

Claudia wilt terugkeren naar de basis van mode. Weg van de massaproductie, weg van de eenzijdige trends. Alle kledingstukken zijn uniek, verantwoord geproduceerd- en betaalbaar; Je kan ze  bovendien moeiteloos en eindeloos combineren om zo je unieke zelve werkelijk uit te drukken. Blindelings een paar stukken uit jouw kleerkast halen en 1 minuut later de deur uitstappen met een ‘effortless coole look’ is het doel. 
 

In de collecties vind je prachtige bloesjes, rokken, broeken en kleedjes van katoen, zijde, modal, cupro, et. Wearable kiest voornamelijk voor kleding gemaakt van natuurlijke -of ecologisch verantwoord geproduceerde stoffen. Alsook verantwoorde productie staat prioriteit. 



WEARABLE LOGO: https://www.dropbox.com/sh/jjjg22b9s6l5tev/AADIRtNgzqitPiEb6I_7i55Ta?dl=0
PACKSHOTS: https://www.dropbox.com/sh/w234gym86xrw2t9/AACH2EuGQnyh9r407s4fqRY5a?dl=0